Shopping

Den senate timmen har jag suttit och lapat vatten som ett djur, liter vis med vatten. Att dansa i en sal i den här värmen när dansläraren är känslig för drag är inget vidare. Undra hur mycket jag har svettats egentligen. Det ni, visst är det mysigt.
 
Idag har det blivit en massa shopping. Jag har en tendens att göra av med alla mina pengar väldigt fort på just precis kläder och skor. Så idag blev det tre par skor, en topp, ett par short, örhängen och ett hårband.Oh yes! Hade gärna visat er bilder men känner inte får att ta fram kameran nu så det får bli imorgon. Ja imorgon, då skall det shoppas med nämligen. Eller jag får väl se vad jag hittar rättare sagt. wiho, mikka säger att jag är galen och jag kan inte annat än att hålla med.

Nu skall jag fixa mig en skål med popcorn, slå catta en signal och sedan bli ett med serierna. Puss på er

Tråkiga jag

Nu ligger jag i sängen. Funderar lite fram och tillbaka på lite allt möjligt. Det gick utför i morse, nu går det bara rakt. Jag har en liten fråga. Mikka sa till mig härromdagen att om man dödare en spindel så kommer det bara fler. Stämmer detta? Jag hoppas innerligt att det gör det för det betyder att dom är och letar efter sin äckliga kompis iställer för att vara ute efter mig. Det hade vart skönt att få svar på detta så att jag kan sova om nätterna för just nu är jag väldigt väldigt trött.

Japp och så är det ju det där med torsdag. Valborg för er som inte visste det. Ja då skall det supas. Här skall det surplas cider och öl tills det sputar ur öronen. Fast nu kanske jag överdriver lite igen. Måttliga mängder skall det vara. haha. Gud vad tråkig jag är känner jag fast ändå ligger jag och gapskrattar åt allt jag skriver och tror att jag är jätterolig. Bäst att sluta när man har flaggan i topp.

Njut av er sömn kära vänner. Om inte annat, gör det för mig. Off and away

Here we go again

Lite konstigt är det. Att dagarna går långsammare och långsammare. Det är precis som om tiden vet att jag vill att dagarna skall flyga förbi och att sommaren skall vara här. Men så klart blir det inte som jag vill. Istället tar man sig sakta igenom dryga dagar med en massa redovisning och beskattning som troligen är det tråkigaste ämnet i skolan. Här sitter jag nu, biter på naglar och suktar efter en kall cola som kan kyla ner mig lite. För allt vad som har med ventilation på denna skolan är på botten. Jag börjar undra vart dom har hittat dessa så kallade lärare och maskinexperter som finns här. För något bra gör dom inte precis.

Kanske är det för att jag är så himla trött på skolan nu som gör att en enda liten småsak kan irritera mig till högsta grad. Och inte nog med det så spetta jag en till spindel igår. Den kröp nedanför min säng. Den hade alltså lyckats ta sig in i mitt rum, vilket jag trodde var helt omöjligt med tanke på hur mycket som jag har isolerat mig ifrån dom. Någon morgon kanske jag inte vaknar upp igen. Och då vet ni vad som är orsaken. Spindlarna har lyckats med sitt mål att utplåna mig. Mer enkelt än så är det inte.
 
Visst jag kanske överdriver lite. bara lite.

Grattis till magnus som fyller år idag! tänkte passa på att skriva något kul


Jag vet att det är stavfel, ignorera dom

Långsamt går jag längst trottoaren och sparkade i lövhögar. Folk som såg mig nu skulle säkert undra vad en tjej som jag har att dölja. Sakta började jag styra stegen ner mot kanalen. Jag brukar sitta där och kolla på hur fåglarna speglar sig i vattnet.


Det fanns en fågel, en speicell utöver alla andra. Han kunde inte flyga, istället sprang han efter dom andra i jakt på gemenskap. Han, fågeln var ganska lik mig.


Mitt upp i allt störs jag utav att min telefon ringer. Jag struntar i att svara. Istället reser jag mig upp, ramlar lite lätt tillbaks på marken. Jag sträcker mig efter min väska och återgår till att balansera mig fram längs trottoarkanten. Jag vinglar till, matteboken i väskan en aning. Den drar liksom ner mig, precis som dom gråa molnen ovanför. Jag önskar så att det var sommar och sol. Så jag kunde dansa fram barfota på gröna ängar precis som man gjorde när man var liten. Tiden var mycket roligare då på något sätt. Man kunde gör vad man ville när som helst. Man kunde ligga och gunga i hängmattan och lyssna på radion sent in på natten och räkna stjärnorna på himlen. Men nu flera år senare spekar jag i lövhögar och beundrar fåglar. Varför är det så att man alltid vill ha tillbaks det man en gång har haft?


Och så var de ju det där ja

Och så var det ju det där med att uppdatera bloggen. Låter mycket enklare än vad det är. Idag har jag inte gjort ett smack, knappt lyft på arslet. Istället har jag legat på en solstol utan på altanen, stekt och försökt lista ut vad jag ska göra med mitt liv. Låter kanske tragiskt, men jag behöver en förändring det är säkert.

Just nu hade jag helst av allt velat häva i mig några öl, dansa på baren och bara vara. Lättare sagt än gjort. Jag är pank och har skoskav. Vilken jävla kombination. Men men.

Sandra är iallafall på väg hit nu. Vette sjutton vad ska göra. I värsta fall så får vi våldgästa krökarkungarna i olofstorp och surpla 3,50r. Det funkar, dom är underskattade som robert säger.

Men nu säger jag tack och hej. Ha det gött

Det är inte okej

Klockan är exakt 23:45 och jag ligger här och stirrar i taket. Räknar plankor och tänder lampan då och då för att kolla efter spindlar. Jo för ni förstår mina kära vänner det är jag och spindlarna nu. Me alone with the spiders. Kan det bli värre? tror fan inte det för nu skall jag berätta för er en av de saker som förtillfället gör mig så förbannad.

Härromdagen låg jag här i min säng. Kollade på tv, knaprade på salta solrosfrön (som för övrigt har sabbat hela min käft på grund av saltet) och kollade på scrubs. I pausen så sprang jag snabbt upp på toaletten för att göra mig iordning inför natten. Jag skyndar mig sedan ner, tänder lampan i mitt rum och där är den. Den fetaste spindeln ni kan tänka sig sitter på väggen ovanför min säng där låg jag för fem minuter sedan. Jag blir hysterisk och skriker på hjälp. Löjligt kanske ni tycker men om jag får säga mitt så är spindlar med sina åtta ben fruktansvärt vidriga. Mamma kom ner, dödade den jävlen och sa sedan att jag skulle lägga mig. EH lägga mig? Skulle inte tro det. Jag kunde inte sova den natten, jag tände lampan var tionde minut för att försäkra mig om att ingen åttabenare satte kurs mot mig. Och nu tänker ni, aja men en spindel vad gör det liksom.

haha, säger jag då. Enda sen den kvällen har jag gått på spindeljakt varje kväll innan jag skall gå och lägga mig. Och det har inte slutat vackert. Totalt har jag dödat över 12 spindlar på fyra kvällar. Både i och utanför mitt rum. Och om vi räknar med dom som mamma har dödat över vi uppe i över 20.. Jag förstår inte. Dom svärmar runt mitt rum, på jakt efter mig?, ja antagligen för varför annars fan skulle dom göra där? Så nu har jag lagt några träspett under min säng (ni vet sånna trä grillspett) så att jag enkelt kan spätta dom feta vidriga djuren om dom kommer i närheten av mig igen.

Egentligen hade jag tänkt att skriva om något annat kanske lite mer intressant och läsvärt. Men jag kom fram till att jag inte har så mycket att säga mer än tråkiga, arga påhoppande till personer som jag förtillfället har tappat förtroendet för helt. Det är inte okej att bete sig hur som helst. Jag har dratt mig från att sitta vid datorn denna veckan för jag vet att detta inte kommer att sluta i ett glatt inlägg och det vet ni med vid detta laget.

Det är inte okej att säga snälla, söta och gulliga grejer när man inte vill ha hela kalaset utan bara en liten tårtbit. Det är inte okej att bara vända ryggen till för att något mycket mer spännande har dykt upp, och det är inte okej att bara sluta gilla någon sådär, POFF, så är allt över. det är inte okej att vara mig nu.
DET ÄR FAN INTE OKEJ!


GRATTIS

Idag fyller bror min 17. WIHO, grattis :)

Im off

Dålig uppdatering, i know. Jag är inne i en halv seg period och känner att inget går som jag vill. Det är mycket att göra i skolan och jag känner inte för att ta tag i något. Därför skall jag nu bädda ner mig och spedera kvällen med Luke Perry. Då kommer allt bli bra igen, förhoppningsvis. Och imorgon är det fredag och vädret skall vara på topp. Då skall jag bekanta mig ännu mer med altanen och försöka att inte tänka på allt annat.

Hoppas att ni har det bra! Puss

Tisdag

Woho, jag lever. Tänkte att ni kanske ville veta det. Nu sitter jag i skolan och skall strax in och ha matte c. Ett rent jävla helvete med andra ord.

Helgen var händelserik. Påskaftonskvällen spenderades hemma hos jessi med lite ölspel. Slutade dock med att vi fick släcka ner hela huset och gömma oss där uppe för att vissa puckade människor inte fattar vad ett nej är. När kusten sedan var klar promenerade vi hem till martin och träffade alla andra.

På söndagen hade jag träningsverk efter lördagens kvällsaktivitet. Låg i en solstol nästan hela dagen innan jag begav mig hem till Jessica för grillparty. Blev en hel del smarrig mat och kvällen var trevlig.

Igår låg jag i sängen hela dagen. Kollade på Beverly hills och åt rostade solrosfrön. Åkte och träna på kvällen och idag är min träningsverk dubbelt så mycket värre. Det ser säkert ut som om jag har skitit på mig när jag går. Menmen, allt för att komma i form. Snart bad säsong.

Nu skall jag avsluta. uppdaterar senare när ja är i datasalen. Hej hopp

Middag

Nu rullar allt på här hemma. Gästerna har kommit och förrätten är uppäten. Nu är grillen tänd och strax blir det fläskfile med potatis sallad och massa annat gott. Känns som sommar ute idag, helt underbart verkligen.

Lite senare blir det antagligen utgång eller något mys hemma hos någon skulle jag gissa på. Får se vad jag känner för. Hoppas att eran dag har vart toppen och glad påsk på er :D

(Toppen i förra inlägget kommer i från kappahl om jag inte minns helt fel)

Önskar

Jag hade gärna tatt detta i ett påskägg istället för en massa godis. Men drömma kan man ju göra!



Påskafton

Godmorgon bloggen!

Idag är jag uppe tidigt. Har sovit konstigt efter två med tanke på att telefonen har burrat bredvid mig några gånger. Men men. Idag är vädret ännu bättre än vad det var i går. Helst av allt hade jag velat ligga på altanen i bikini och med en bra bok i flera timmar och bara vara. Men så blir det inte. Jag och mamma skall göra iordning oss och sedan blir det att fira lillkusinen. Skall bli kul att få träffa dom små galna monstrerna igen. woho :) Påskägg och massa presenter. Mamma har däremot glömt bort mig, för nåt påskägg har jag inte fått än. Dåligt det där, ni som känner mig vet vilket godisfreak jag är!

Grattis till Simon som också fyller år idag! :)

Ugång i kväll, catta hur blir de med det?
 

Gårdagen

Tjolahopp. Dålig närvaro på bloggfronten men ibland behöver man tänka på annat.

Igår var tjejerna här, vi åt middag, drack cider och hade skit skoj. Efter det blev det utgång. Woho, en hel galen och händelserik kväll med något för mycket att dricka för min del. Konstigt nog mår jag prima idag vilket jag inte rikigt kan förstå. Mirakel sker, detta är väl ett.

Nu på eftermiddagen har jag vart i väg med mamma och handlat present till lilla Max som fyller två år imorgon. Hittade lite roliga saker som han säkert kommer tycka om. Nu skall jag kolla vilka skor jag skall klicka hem. woho, beslutsångest kommer det bli.

Hör av mig sen. Puss på er


The hills

De två första avsnitten på femte säsongen av The hills har släppts på mtv.se. MISSA INTE

.


Natti natti

Godnatt! Jag kan få dig när du vill

Monki

Har just suttit och kollat igenom hela monkis vår kollektion och den är helt underbar. Har fixat ihop NÅGRA(svårt att välja bara några) favoriter som ni kan se här under.

oh ja

Dessa skorna skall bli mina imorgon!

Thank god it's monday

En ny vecka är påbörjad och jag börjar få upp hoppet för att denna veckan kommer bli grym. Har redan massa saker inplanerade och känner mig lite smått stressad över hur jag skall hinna med allt. Det är tjejkväll, utgång, grillkväll, prov, träning, kalas, kusiner och en massa massa mer. Men det är bara kul, tiden går så mycket fortare när man har saker man kan se fram emot.

Jag vaknade runt elva tiden imorse ihop om att det skulle vara vrål varmt ute så att jag kunde spendera denna dagen ute på altanen. Men vädergudarna sa annat. Solen lyser men värmen är inte riktigt så jag vill ha den. Istället ställde jag mig framför spegeln och dansade igenom koreografin till dansen ett antal gånger. Helt slut blev jag så jag gick tillbaks till sängen och la mig och läste i min fruktansvärt braiga bok. Nu sitter jag här framför datan. Är vrålhungrig men jag tog en titt i kylen förut och såg att det fanns massa sallad och lite grillat kvar så det skall jag smarra i mig strax. Efter det blir det storstädning, skall bland annat städa under sängen där jag har för mig att roberts haklapp ligger. haha :) Sedan vid fem tiden skall jag nog dra mig iväg och träna.

Nu har ni fått en utförlig beskriving över hur min dag har sett ut och kommer fortsätta. Vi hörs längre fram.

Jag andas i det tomrum som blev över

Så börjar det bli kväll. Känner mig helt slut nu efter träningspasset och en helg med för lite sömn. Söndagar brukade vara bra dagar. Dom brukade innehåller dillchips och dipp och en himla massa mys. Nu innehåller dom inte speciellt mycket mer än desperata sms och en bra bok. Men sånt är livet. Man kan inte alltid få det man vill.

Farmor har vart här en bra stund nu. Vi har suttit och pratat massa minnen från Farfar och från när jag var liten. Ibland behöver man höra sånna saker för att komma ihåg vem man egentligen är. Det är väldigt lätt att förlora sig i allt i detta dagsläge.

Men nu skall jag krypa ner i min säng. Lite godis, wipeout och min bok. Det är de min kväll kommer att handla om. Hoppas ni har haft en underbar kväll och jag lovar att det blir lite roligare uppdatering nu i veckan men lite bilder och sådär. Puss på er

Söndag

Ja hallå. Dålig uppdatering jag vet. Igårkväll kom Petra hit. Vi satt och tjat och mös med massa godis och dricka innan vi fick för oss att dra iväg på festen där alla andra höll hus. Så snabbt in i duschen blev det och på med lite kläder så bar det av. Festen var, ja, det var väl trevligt att träffa alla. Annars så var det bara en massamassamassa fylla, bråkiga idioter och irriterade sms som präglade kvällen. Det blev en hel del dans och jag hoppas för all del att magnus kommer att fortsätta prata med mig trots att jag inte visade lite moves. haha

Trötta och nyktra som vi var så blev det hemgång relativt tidigt. Till slut blir det tröttsamt att kolla på fulla människor som gör bort sig ch gapar och skriker. Så vi promenerade hem och stupade i säng och sussade fram till halv tolv idag.

Nu har jag kommit hem, sitter och äter lite chips och ska snart springa ner och ta på mig mina träningskläder och sticka iväg och träna. pjuh, inget jag känner för egentligen men det som har druckits under helgen måste bort. Så är det bara.

(Och sen min lilla vän, om du nu läser. Det är ingen annan)


Pink party

Så vart det Lördag igen. Veckorna går fort. Igår blev det utgång. Jag och Petra tog en sväng till bryggeriet, surplade vodka lemon. En väldigt äcklig version av en sådan. Sedan bar det av till Pink party. Och skall jag vara ärlig så förstår jag inte varför folk gör så stor sak av det för så roligt var det inte och så mycket folk var det inte heller. men men. Magnus och Mp blev sminkade, det var en av höjdpunkterna iallafall. Blev en hel del dans och jag har träningsvärk i mina ben och rumpa efter att ha gått i skyhöga klackar natten lång. Men trevligt vart det. Mindre trevligt är det dock att två tjejer inte kan dansa ifred utan att något äckel kommer och tar eller försöker sig till nåt. Dra åt .... brukar jag säga då.

Vaknade rätt sent idag. Det första jag gjorde när jag gick var att ta på mig biknin och ta fram solstolen och lägga mig på altanen. Helt underbart är det. Nu var jag tvungen att gå in en stund för annars hade jag kokat över av värme. woho.

(Till carro: allt är bra :) helt underbart med lov! Jag dansar Music video dance, är inget vidare på det men det är jädrigt roligt! Ses vi när max fyller år? :D )

PA

PA IS OVER! helt slut och jag kan fan inte må så mcket bättre än det här. Allt är inlämnat och redovisningen är över. Fjuh. Redovisningen varade i 30 min och tydligen var den jätte bra. Det var väl positivt då alla vi tre tyckte annat tror jag.

Igår handlade istort sett hela dagen om att vi skulle fixa våran power point presentation. Hell yeah, lättare sagt än gjort. Det tog sin lilla tid och rätt var det var så började klockan närma sig 6 och vi var tvugna att göra oss reda för Robins spelning. När frekvensen svajar, om jag inte minns helt fel. Väl där kunde vi konstatera att folk som går på vår skola är lång ifrån normala och skulle aldrig klara av att göra en sådan föreställning, som förövrigt var skit bra!. En annan sak som jag tänkte på var att i Robins klass fanns det fler heta killar än vad det gör på hela Cyber. Tråkigt nog. Jag säger ju det, hade man kunnat byta skola nu så hade jag gjort det! utan tvekan.

Efter spelningen åkte vi tillbaka till Julia och satt och gjorde klart allt till klockan 1 inatt. Klockan 6 imorse ringde klockan och jag trodde en stund att jag skulle avlida. Inte bara utav trötthet utan även utav att ha legat på den mest obekväma sängen man någonsin kan tänka sig under natten.

Så jag tror bestämt att jag skall besöka min egna nu. Ta en härlig tupplur för att sedan vakna upp som en ny människa.  WOHOO

Godmorgon

Godmorgon godmorgon. Nu sitter jag här med sömn i ögonen. Tvingade mig själv att gå upp en timme tidigare trots att jag är "ledig" idag. Uh, måste städa, damsuga och sortera min kläder, äta frukost, ta en dusch och sedan skall jag bege mig in till stan för att möta upp Mikka. Efter det blir det att vi åker hem till Julia. Vi har våran projketredovisning imorgon kl 8 (:O) så vi måste fixa med power point och skit. En solig dag som denna borde spenderas ute, eller hur?

Nu får jag sätta fart. Skriver mer sen. Puss

Kap

Nu är jag hemma igen. Efter en jävligt jobbigt danspass. Fick även reda på när uppvisningen är, dock inget datum jag tänker nämna här mina vänner.

Var iväg och sola med Mikka förut. Har fått en härlig färg på magen nu så det börjar arta sig. En hel del fräknar börjar också ploppa upp i ansiktet tyvärr. Inte bättre blir det av att det är solsken. Men hellre sol än regn. right.

Nu hade jag tänkt att sy upp mina nya jeans som jag köpte förut! woho 250 spänn på rea, då måste man slå till. Sedan skall jag käka lite och slänga i mig massor med rostade solrosfrön. Ha det så bra och sov så gott så hörs vi imorgon. Då skall jag försöka ta och lägga upp lite bilder. Men vi får se. 

Natti natti

Bal

woho nu sitter jag här i datasalen. Väntar på att tiden skall springa iväg.

Om vädret är så här underbart under lovet skall jag dra fram en fet solstol, lägga mig och aldrig resa mig upp igen. Helt underbart med lite värme äntligen. Mikka kommer förhoppningsvis hit snart och håller mig lite sällskap. Hon har vart inne i stan och letat efter balklänning. Who, jag är glad att jag har klarat av den stressen. Jag köpte min klänning förra veckan och jag älskar den. Nu måste jag bara hitta någon att gå med, så maila mig ni som är intresserade.  

pff, nej. Jag vet vem jag vill gå med annars slår jag följetång med Mikka. Nu måste jag fortsätta att bokföra. Kommer hem sent så skriver kanske lite mer då. Ha en bra dag

Onsdag

Godmorgo!  Nu skall jag strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig och åka till skolan. Två och en halv timma redovisning och beskattning väntar. Efter det skall jag sola med mikka och sedan blir det veckans danslektion. Puh, Känns som att jag inte har tid för att andas längre.

Jag uppdaterar mer i skolan. Ut i solen med er!

RSS 2.0