Sova, borde sova

Ligger och saknar. Kan inte sova. Vill ha, så mycket. Vilse - ja kanske. Hur skall man egentligen veta. Mina drömmar är inte dina drömmar, fast det kanske dom är ändå. Närhet, eh jag vet inte. Tankartankar, snurrar jävla huvud. Plock upp telefonen och ring för fan. Kämpa, or get lost. Sova är vad jag borde göra. jävlahelveteskit och ni fattar nog ingenting

Grattis Petra

Petra var helt galen, precis som väntat. Längtar tills jag själv kommer stå och skrika som en dåre! :)
Nu skall jag strax få i mig nåt att äta ch sedan skall jag sätta i gång med att fixa iordning mig. Tänkte lägga upp bilder på vad jag skall ha på mig inför studenten. woho



Den vita klänningen är såklart till studenten. Dom svarta skorna skall jag ha idag och på studentfesten. Har ett par likadana rosa som jag ska ha på dagen. Och den andra färgade klänning ska jag ha på studentfesten. Längar så in i helvete så att jag har svårt att somna på kvällarna!



Studenten 2009

Godmorgon. Har nyss tatt mig en härlig dusc och skall strax göra iordning mig för att åka in och kolla på Petra när hon kutar ut ur skolan och skriker och gapar :) Woho. Första avklarad, resten to go. Efter det blir det til l att stressa hem och göra iordning mig till balen som är ikväll. Lång klänning är väl inte direkt det jag gärna tar på mig men det skall nog gå ska ni se. Efter balen drar jag nog vidare till Petras studentfest på Park lane om jag hinner och om klockan inte är för mycket. En stressig dag med andra ord.

Tänkte fota lite grejer som jag köpte igår. Så jag lägger upp det när jag kommer hem! Ha det bra så länge

Det går bra nu

Ni vet när man är sådär stressad över allt att man glömmer av att andas i mellan åt. Precis så där när man har svårt att somna för att kroppen går på högvarv hela tiden. Ungefär så har jag levt den senaste veckan. MEN NU ÄR DET FINALLY ÖVER! Igen mer skola, inga mer uppsater eller prov och jag har nog fan aldrig mått så här bra.

Fredagen spenderades i goda vänner sällskap ute på krogen. Lördagen var lugn med picknick på ramberget, när solen gick ner och det blev kyligt var det Guitar Hero som gällde. Folk som såg mig och Petra battla tror nog att vi var dumma i huvudet. Eller vad säger du Sandra?Efter att ha spelat oss svettiga tog vi en sväng med bilen för lite nattkäk. Oves it is. Efter det kunde man gå och lägga sig mätt och utmattad. Söndagens spenderades med Robert en tv och en film. Precis så som söndagar skall vara.


Nolifenolife

Under dom senaste dagarna har jag insett hur mcycket jag saknar allt som var. Allt som jag var. Nu är jag en alltförjävlatrist person som gnäller för att scrubs börjar en kvart senare på kvällen. Jag går som på räls. Gör allt av vana och försöker att hålla käften när det egentligen är så himla mycket jag vill säga. Kanske skulle det inte göra någon nytta, kanske skulle det bara förvärra. Men ursäkta mig man lever bara en gång och dessa månader skulle vart dom bästa någonsin. Jag tar fan studenten, det är nu allt börjar. Och vad gör jag?  Jo jag sitter här framför datorn och deppar över allt som bara gått åt helvete istället för att ta tag i livet och börja ha lite roligt istället.Inte sitta hemma deppa för att kompisar sviker och går sin egen väg. Fine for me, eran förlust.

Jag är så grymt jävla trött på allt skitsnack och alla som säger till mig vad jag ska göra. Jag har för fan en egen vilja. En stark sådan vilket ni som känner mig väl vet. Så nu jävlar. tro inte att ni kan dra ner mig till botten, vinna, ja kalla det vad ni vill för det gör ni aldrig. Ni kommer aldrig stå upp längre än mig.

Så nu är det slut med nolife-sara. Jag tänker ropa tillbaka mitt vanlig jag blåsa liv i allt igen. Till och med den här bloggen ska ni veta. Kan verka omöjligt men vilja är allt mina vänner. Ni som inte har lust att stödja mig, skit i det då. Sköt ni erat så sköter jag mitt.

Sådär, slut på avreageringen. Det är mycket nu. Ha förståelse, nu blir det greys. Puss på er


Here we go again.

Dom senaste dagarna har vart hektiska. Mycket att tänka på, klumpar i magen och massa massa annat. Känns som om jag befinner mig ca 2,5 år tillbaka i tiden. Ni vet precis som man blir jagad av något man bara vill komma ifrån. Om det är så som jag tror så är det adjösss and to hell with you. hej då

Jobbjobbjobbjobb

Inte för att klaga men jag har beslutsångest!. Jag har fyra sommarjobb att välja mellan och jag vet fasen inte vad jag ska göra. haha. Vilket probem tänker ni nu. och ja det är det.

gaah,hjälp


Studenten

Jag har tänkt lite. Eller mycket rättare sagt. Det var så att jag fick hem min studentmössa igår eftersom jag beställde min senare än alla andra och ja. Det jag vill komma fram till är att dom är inte vackra alltså, inte någonstans. Snarare väldigt fula. Det ser ut som om man har dubbelhuvud när man har på sig den. Fast ja, man kanske får vänja sig lite. Jag har iallafall sagt till mamma att hon får ta ett kort och sedan åker den av och jag kan köra på mitt hippieband istället. way much bättre!

Klänningar

Woho. Tack för tipsen om klänningarna!  det blev faktiskt så att jag klickade hem båda två. Vill prova dom och se vilken jag gillar mest eftersom jag hade så svårt att bestämma mig. Men det lutar åt den rosa :D

Förövrigt så sitter jag och läser igenom alla mina gamla dikter. Läste nyss den jag skrev till farfar så nu sitter jag här och gråter för fullt. Usch! saknar honom jätte mycket.


Jajjamensan. så var jag i farten igen

Shoppingfreak som jag så har jag suttit och kollat runt efter några söta sommarklänningar. Måste säga att Nelly.com har sjukt mycket snyggt och finns massor att välja mellan. Fastnade för klänningen som ni ser under. Kan dock inte bestämma mig för vilken färg. Detta får bli en födelsedagspresent till mig själv!  Vilken färg tycker ni är snyggast? Vit eller rosa? haha, gud vilka problem man kan ha :)





Beyonce 11 Maj

Och så var det måndag. Suck. Den tråkigaste dagen på hela veckan! visst är det så? det är långt till helg och det skall regna massa i veckan. Fast det där med vädret kan man väl inte lita på helt. Håller tummarna för solsken och värme.

Jag var i skolan förut i sisådär kanske 20 minuter. Helt dött, knappt en jävel där och då kände jag inte för att sitta där och uggla själv utan jag gick och köpte mig en glass och åkte hem. Mwah, slappa Sara här. Nu sitter jag och väntar på att mitt vitlöksbröd skall bli klart. Mm, skall äta sallad vitlöksbröd och tsatziki. mumma!

Yes, annars har det inte hänt så mycket. tiden står mest still! MEN den 11 maj skall jag iallafall befinna mig på Beyonces konsert och det kommer bli grymt. Kanske inte riktigt min typ av konsert kanske. Jag gillar rock. Lite hoppa och skrika och sjunga. Detta blir väl annorlunda. Men kul skall det bli iallafall!


Asos.com



Jag fyller 19 på lördag. Woho om 6 dagar. Hade ju inte vart helt fel att få dessa två linnena från asos kan jag ju säga. Skit snyggt till sommarn när man är brun och det är varmt ute. Lila är dock inte min färg utan ett sånt i svart hade var grymt, fanns dock ingen bra bild på det. MWAH. ge mig!

Långhelg

Långhelg. Finns det något mer underbart? Förtillfället tror jag inte det. Kan ju inte säga att dagarna har vart händelserika. Valborg var, ja. Valborg var bra. Satt hemma hos Catta, beställde pizza. Åkte sedan in till stan för att kolla på cortegen(ja hur det nu stavas, orkar inte kolla upp det). Underbart väder och sjukt mycket folk. Det värsta är väl att vara så kort vid sånna här tillställningar. Jag såg liksom flaggorna som flyttade sig framåt. Kanske något enstaka flak. Så på frågan om det var värt att åka in till stan svara jag: HELL NO! haha, och jag är säker på att Mp och Lucas håller med om detta! Men men, efter besöket i staden fortsatte vi hem till robert. Där pimplades det alkohol för att vi sedan skulle orka ta oss hem till Mp.

Haha. Nu sitter jag här och skrattar för mig själv igen. Mamma tror att jag har någon allvarlig störning. Vilket jag tycker är skitsnack. Det är väl tur att man kan skratta lite när man är själv, det är inte många som kan göra det.

RSS 2.0