Hemma igen

Det går bra nu, verkligen. Dom ville att jag skulle provjobba på cafét nästa vecka och sedan har jag ju körlektionen då med. Så förhoppningsvis (håller tummarna) så har jag både ett jobb och körkort inom en kort framtid. Känns så jädra skönt att ha något att se fram emot.

Kom hem för en stund sedan.. Har öppnat en kall redbull och hunnit prata med både Catta och Sara under tiden. Catta skall till karlstad och festa loss så så långt ifrån varandra kommer vi inte att vara. Jag känner på mig att helgen kommer att bli grym, det kommer blir en himla massa dricka men sjukt kul kommer det bli. 

Jag borde starta tvättmaskinen och börja packa lite så att allt är klart om Sara och Madde kommer hit ikväll. Men jag vette sjutton vad jag ska packa ner allt i. Kan ju knappas bära på fyra väskor. Kommer bli en packåsna. Men men små saker det där.

Ha det gött, skriver nog senare igen. Puss på er.

Torsdag

Underbart väder igen, dock hinner jag inte njuta utav det. Måste in till stan, besöka um, sedan knalla vidare till en intervju, sedan en till intervju, efter det måste jag handla hem lite mat för att sedan åka hem och tvätta och packa. WOHO! Förhoppningsvis är det fint väder hela helgen så att vi kan lägga oss och njuta lite på stranden. SKuller vart underbart. Hade egentligen velat slänga mig i en solstol som jag gjorde igår och ätit en god middag men R på altanen för att sedan spela skiten ur honom på GH. Vem är bäst? jo jag. Det var inte så populärt kan jag ju säga. '

Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan äta lite frukost. Ha en toppen dag och NJUT!

SOL

sol, im off!

Pladderpladderpladder

Jag pratade med Sara nyss. Våran tripp till den lilla hålan åmål börjar nämligen närma sig. På fredag bär det av och det kommer bli galet. Vi skall nog kunna liv upp stället rejält skulle jag tro. Men det var inte det jag ville berätta utan det var en annan sak. Vi skall nämligen bo i en lite stuga, inget vatten dock. Men så frågade jag Sara vad man skulle ha med sig, det första hon sa var att hon skall ha med sig en brödrost!? Jag tänkte att jag nog hörde fel men nej, dom vill ta med sig en bröd rost. Jag skrattade så jag fick ont i magen och det kommer jag göra även på fredag när jag möter dom i stan och dom står med en brödrost. Tur att vi skall sitta på en buss och inte gå så långt iaf.

Annars då? inte mycket som har hänt. Jag har läst tre böcker utav twilight serien på tredagar. Jag varnar er, det står på boken att den är vansinnigt beroende framkallande och jag måste hålla med. För en gång skulle ljuger inte kritikerna. Den är fruktansvärt beroende framkallande. Nu måste jag få tag i den fjärde boken och det snabbt. Har hört att Carro har den så skall fråga snällt om jag får låna den. Lär inte blir länge med tanke på att jag slukade en bok på 7 timmar igår. Jag tror det är något fel på mig!

Och Catta jag har inte fått tag på dig men är nyfiken över hur din helg slutade, halv inne? mohaha

RSS 2.0