26 Juli

Mitt förnamn idag: TRÖTT! steg inte upp ur sängen först klockan halv två. Och fortfarande efter flera timmars sömn så var jag utslagen, helt väck. Kan bero på den trevliga gårdagskvällen som spenderades hemma hos Emma där vi åt mat och och drack gått och firade Madde. Senare in mot kvällen så bar det av in mot staden och Henriksberg. Satt på den mysiga takterassen tills det stängde. Hade hur kul som helst! och madde om du läser detta : GRATTIS! :D

Helst av allt hade jag velat ringa Robert och prata med honom nu, säga att han skall ta första bästa buss hit eller till och med gå eller springa och mysa med mig istället för att jobba imorgon. Men det går inte, så jag skall bädda ner mig själv i sängen nu och sätta på några avsnitt Desperate housewives och sakna honom lite mer. blir så mycket bättre när man träffas då.

Nattinatti. Puss

Femkamp

kom nyss hem från allum. Blev en snabbis på systemet och in på pondus. Kom ut därifrån med ett par jeans rikare. Illa sara illa. Jag borde spara alla mina byxor tänkte jag säga men det är pengar jag menar. gah. Nu skall jag iallafall göra mig iordning för våran familjefemkamp. Jag lär vinna!

Morning talk

Kl är 07.28 OCH JAG ÄR VAKEN! varför i hela friden så tidigt undrar ni säkert, ja eftersom jag inte jobbar mer än tja en dag i veckan. Jo det är så att min kära lilla nalle börjar jobbet varje dag kl 7 så jag passar på att få skjuts hem då. Brukar oftast stendäcka så fort jag lägger mig i sängen igen men idag verkar det ta en stund så jag tänkte att jag kunde passa på att uppdatera er om läget.

Tänkte också säga att Catta SLÄNG DIG I VÄGGEN! Ja han dör, men inte han som du tror. Och det är sorligt, rena katastrofen. Så passa dig min vän, detta är på liv och död :)

JAPPP! nu har jag skördat alla grejer i farmville och skall nu försöka somna, eller hjälpa marcus att klara av alla banorna i bloons tower defence 3. Han är så kass och jag låter som en spelnörd. Det var allt från mig, hörs senare!

pff

Mikka när ska du sluta leka sköldpadda och komma ut ur ditt skal?
Tur är det väl att vi inte ska utomlands tillsammans för jag tror inte att du hade klarat av att vara utan din nalle i en hel vecka. right?

23 juli

Tjoho! Regnet öser ner, det är torsdag och mina ögon går i kors. Trött? jo en aning. Resten av familjen är inte hemma och jag njuter av lugnet. Iallafall i fem minuter till för sedan skall jag sätta på hög musik och dansa med damsugarn. oh yes, visst älskar man att städa. Det är det roligaste man kan göra en ledig dag.

För er som undrar om bilderna så har det inte funkat att lägga in dom. skall ge det ett försök lite senare med en annan dator. mwah. Helgen är fullspäckad, eller a inte söndag. Imorgon, fredag är det femkamp med tjocka släkten, på lördag är det födelsedagsmiddag hos madde och sedan utgång och på söndag skall jag bara mysa, precis som jag skall göra ikväll. Vill att klocka skall gå så den blir efter fyra så att R slutar jobbet och vi kan krypa ihop och sätta på en bra film. Eller bra och bra. varför är det alltid så att killar måste kolla på PANG PANG? så otroligt dåligt. varför inte en rolig komedi istället.

OH JUST. jag var på Harry potter igår. Jag är en riktig nörd har läst alla böckerna sammanlagt 29 gånger om inte mer. Jag grät för a ni vet han dör och allt men jag tyckte att den var mesig. Var tog alla förbannelser och förtrollningar vägen. Poff, upp i rök. Men men. Och ni som inte har sett den en, ni kommer hoppa högt i biostolarna vid ett tillfälle. trust me. Marcus flög nästan upp i taket.

Nej, nu skall jag bekanta mig med damsugarn och göra lite nytta så att min krävande far kan börja med en trevlig ton igen.

byebye

20 Juli

Hello bloggen! Jag har fått klagomål om dålig uppdatering och tänkte därför höra av mig och säga att jag lever.

Däremot är det måndag och jag har jobbat hela dagen. Känner mig något mörbultad av allt regn och mina fötter värker något otroligt. Har slängt mig här i sängen och försöker att leta upp några jobb som man kanske kan söka. Gott om dom är det inte direkt. Hade vart så mycket bättre om man kunde vraka och välja istället.

Helgen var toppen och jävligt rolig. Fredagen spenderades med härligt folk hemma hos MP med lite gott att dricka. Kl kvart i tolv åker jag och Catta till Oves och köper käk. Så där satt vi kl halv ett på natten och åt en halv special med räksallad. Sjukt gott, jävligt onyttigt. Lördagen spenderades med samma sällskap på Victoria där vi åt god mat och tog både en och en annan öl. Däremot måste jag säga att ni som aldrig har kört på en shotkanna förut - GÖR DET. så jädra värt. Dock fick vi i oss runt 15 shotar var och jag är väldigt förvånad över att ja var såpass nykter som jag var. Mohaha. Och prima mådde jag dagen efter också. Det var något som inte stämde där. Men jävligt roligt hade vi och det  måste göras om, right? :)

Nu skall jag ladda min kamera och lägga in lite bilder tänkte jag. Ha en toppenkväll allihopa

PS, SUSSI NU HAR JAG SKICKAT ETT MAIL TILL KÖRSKOLAN!! :)

12 juli

Tjillevippen.
Tänkte bara uppdatera om att jag lever efter att ha sovit ut i 14 timmar i natt. Vi har förtillfället gäster och om en timme åker jag hem till Sara för att spendera kvällen med henne. Ledig imorgon! woho.

11 Juli

Godagens. eller kanske godkväll. Det är lördag och jag är seg efter gårdagen. Bakis? nej. Trött? JA.Gårkvällen spenderades hemma hos Catta med massa trevligt lite öl och lite annat smått och gott. Det blev en härlig natt promenad hem till Robert i spöregnet när vi skulle hem och nana. Konstigt, killar ska ju vara gentlemen. Men denna mannen tog hela paraplyt och lasta hela min väska med hans öl. Sådär jag gick jag tre meter bakom honom i spöregn, överlastad väska och i 10 cm klackar och försökte hålla uppe takten. Försökte slita åt mig paraplyt när jag fick chansen men var enklare sagt än gjort. Och mitt upp i allt halkar man självklart och stukar foten. Har rejält ont idag, men jag fick iaf paraplyt efter det. Där ser man, sicken gentleman. Sedan kröp vi ner och nana under stort och varmt täcke. Myspys.

Idag har vi mest kollat på tv. Emil i lönneberga. Bästa barnfilmen. Har skrattat en hel del idag. puss sötnos

Struntprat

Jag har avancerat så långt att jag har lagat mat, lagt mig i soffan och slått på tvn. OCH just det, lagt in en maskin med tvätt. Visst är jag duktig. Känner mig väldigt aktiv idag, not. Ligger och kollar på massa gamla bilder på bdb. Mycket har ändrats, vissa saker sämre, andra bättre. Helst av allt hade jag velat lägga in en super gullig bild på R här men jag vet att han kommer strypa mig medans jag sover isåfall. Han gillar inte att vara med på kort på internet. Tycka vad man vill om det :)

nu tappa jag bort mig och glömde att jag hade börjat skriva här. Jag skriver egentligen mest på grund av Cattas skeptisism? (haha heter det så?). Hon vill ha många inlägg och jag försöker lägga manken till. Så gott det går. Nu ska jag fortsätta och kolla på Extreme Home Make over och gråta några tårar. För det gör man till det programmet.

tjingtjong

10 Juli

Jag ligger i sängen, mina ögon är tunga. Sneglar lätt på klockan och tänker att nu borde jag vara på väg till jobbet. Men nej. Här ligger jag tätt emot väggen som är kall och försöker kyla ner mig. Jösses vad hett det är här inne. Borde sova med öppet fönster men det vågar jag inte. Ni vet, alla jätte spindlar. Dom gillar mig.

Magen kurrar lite och jag borde gå upp och göra en knäckemacka med massa tomat och örtsalt på. Borde ja, men orkar jag? nej. Istället skriver jag här och på min nya telefon. Skriver ett sms om att jag saknar. Väldigt mycket faktiskt. Ni fattar nog ingenting och det är så det ska va.

puss

Night talk

Här ligger jag nu och vickar på tårna, pillar mig lite i naveln. Klockan är 23.27.18 i eller var det i exakt det ögonblicket jag skrev det. Märks det att jag är uttråkad? Two and a half men står på. Bästa komediserien efter vänner. Visst skulle man vara som Charlie. Kunna ta dagen som den kommer och aldrig oroa sig över någonting. Det hade vart nåt eller vad säger ni där ute? woho.

Imorgon blir det till att sova. Mycket. Ni förstår att jag antagligen kommer att ha träningsvärk i hela kroppen, halta lite och ha svullna ögon. Har ni någon gång vart på lek och bus landet med två små busiga troll? Nej, skulle inte tro de. Efter att ha spenderat ett par timmar där är jag helt slut. Det är inte mycket som fungerar på min kropp nu. Möjligtvis andningen.Och hjärtat. Gud vad jag svamlar jag borde nana.

Sov så gott. Tuuudelluu

9 Juli

Kanske borde man dra igång den här saken igen? Kanske borde jag gå ner och städa mitt rum istället för att sitta här. Det är mycket man borde göra som man aldrig gör. Visst är det rätt konstigt, väldigt mycket är konstigt för tillfället. Vissa säger att jag är en subba, vissa säger att jag är bra. Vissa behöver jag mer, andra mindre. Gå vidare kallas det. Jag behöver någon som behöver mig. Inte tvärtom.

Något annat som är bra är att jag får hem en ny telefon idag. Råkade liksom på något sätt tappa i min i havet. Där stod jag fastfrusen och kunde inte inse vad som just hade hänt och såg min någolunda nya telefon sippra till botten av en lite pissevik med äckligt saltvatten. När jag väl insåg vad som hade hänt slängde jag mig efter i ren frustration. Telefonen funkade efteråt, om jag kollade upp och ner på. Men det är de inte värt

Tjingeling så länge och jag lovar att verkligen försöka hålla liv i detta denna gången.

RSS 2.0